Οι παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα  με διάφορες μεταφορικές εταιρείες   που συνεργαζόμαστε, εάν έχετε κάποια δική σας μεταφορική που ενδεχομένως  να συνεργάζεστε,  μπορείτε να μας την υποδείξετε και σε αυτήν την περίπτωση  κάνουμε  διανομή σε πρακτορείο της επιλογή σας στην Αθήνα, πάντα κατόπιν συνεννόησης. (Μετά την παράδοση στην μεταφορική της επιλογή σας το κόστος και ευθύνη των προϊόντων πέραν αυτής είναι δικά  σας). 


Προσοχή..!!! Όλα τα προϊόντα μας  αποστέλλονται καθημερινά προς όλη την Ελλάδα από τις κεντρικές μας αποθήκες Logistics της Αθήνας,  στην αρχική τους συσκευασία  αμοντάριστα όπως παραλαμβάνονται  από τα εργοστάσια κατασκευής τους και τους προμηθευτές μας.


*Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο.


Παραδόσεις πεζοδρομίου αφορούν Αστικό Ιστό πόλεων, Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Μεσόγεια περιφέρεια Ηπειρωτικής Αττικής, (Κατόπιν συνεννόησης μαζί μας,  υπάρχει η δυνατότητα  με εξτρά κόστος παράδοση όπου αυτό είναι εφικτό, πεζοδρομίου,  συναρμολόγησης και  τοποθέτησης στο χώρο, δίχως συνεννόηση η χρεώσεις- παροχές  μας είναι μέχρι στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο - μεταφορική της  περιοχή σας  και όπου υποστηρίζεται γίνεται παράδοση πεζοδρομίου, το διευθετείται εσείς με την κατά τόπους μεταφορική κατά την παραλαβή).Τα μεταφορικά - έξοδα αποστολής επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη - αγοραστή και ξεκινούν να υπολογίζονται από τις κεντρικές μας αποθήκες Logistics της Αθήνας, είναι ανάλογα του όγκου των προϊόντων και της περιοχής στην οποία αυτά θα αποσταλούν.     


Προσοχή..!!! Σε περιπτώσεις,  αλλαγών χρεώσεων από τις μεταφορικές ή λάθους του συστήματος υπολογισμού των μεταφορικών  ( + - )   θα ενημερωθείτε  άμεσα και σε περίπτωση διαφωνία σας, το Daniel'sHome διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας.  Ελάχιστα μεταφορικά 8€ 


Εάν έχετε κάποια απορία ή πρόβλημα  με τα μεταφορικά της παραγγελία σας, καλέστε μας να το δούμε  και να το λύσουμε μαζί, (για παραγγελίες μεγάλου όγκου, ενδέχεται να μπορεί να γίνει καλύτερη χρέωση).


Για προϊόντα που  αναγράφουν,   Αναμένεται  ή  Κατόπιν παραγγελίαςγια την καλύτερη εξυπηρέτησή σας πριν προχωρήσετε σε εξόφληση της παραγγελία σας,  θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας. (Υπάρχει πιθανότητα οι ημερομηνίες  παραλαβών και οι τιμές τους να αλλάξουν ( + - και θα ισχύουν πάντα οι νέες)  από τις προγραμματισμένες λόγο ανωτέρας βίας ή άλλων συνθηκών, το  Daniel's Home δεν φέρει καμία ευθύνη και θα ενημερωθείτε άμεσα).


Όλες οι παραγγελίες ελέγχονται και σε περίπτωση που διαπιστωθεί, λάθος, πρόβλημα ή εξάντληση αποθέματος προϊόντος, θα σας ενημερώσουμε άμεσα. (Σε περίπτωση  που επιθυμείτε ακύρωση  της παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων, αν είναι  με δικής μας υπαιτιότητας,  επιστρέφονται  τα χρήματα σας στο ακέραιο).

 

 Προσοχή...!!!  Παρακαλούμε ελέγξτε την συσκευασία για φθορά ή χτυπήματα, μην παραλάβετε αν υπάρχει πρόβλημα και καλέστε μας, εάν δεν είναι εφικτός ο ενδελεχής έλεγχος κατά την παραλαβή, απαιτείται κατά την μεταφορά στο χώρο σας και το ξεπακετάρισμα,  η βιντεοσκόπηση της διαδικασίας για να είμαστε όλοι διασφαλισμένοι σε περίπτωση φθοράς ή προβλήματος και  μόνο όταν όλα είναι "καλός" τότε  θα πετάξετε τις συσκευασίες σε κάδους ανακύκλωσης, προστατεύοντας με αυτό το τρόπο το περιβάλλον, (μετά την παραλαβή τα προϊόντα είναι στην δική σας ευθύνη και ουδεμία ζημία δεν αναγνωρίζεται).


Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους, μόνο εάν το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, άθικτο, αχρησιμοποίητο, αμοντάριστο και πάντα κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, (Τα στρώματα και τα προϊόντα  ύπνου δεν θα πρέπει να έχουν ανοιχτεί  καν από την αρχική τους  συσκευασία, τα πραγματικά μεταφορικά επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη - αγοραστή, ασχέτως με το τι έχετε χρεωθεί κατά την αγορά). 


Διαδικασία: Συμπληρώνετε  την φόρμα Εξυπηρέτηση Πελατών   >Επιστροφές