ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ JACINDA 150x200 εκ. ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ HM575.02

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις Γράψτε μια αξιολόγηση
Διαθεσιμότητα:
Παράδοση σε 4-7 ημέρες
Κωδικός Προϊόντος:
HM575.02
 • EAN: 0509540
 • Βάρος: 23,00kg
 • Κατασκευαστής:
  HM
  194,90

  Κοινοποίηση

  Οι επιστήμονες έχουν ερευνήσει και απέδειξαν ότι περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στο κρεβάτι, ενώ μια έρευνα του Αμερικανικού οργανισμού National Sleep Foundation από το 2011 έδειξε ότι οι άνθρωποι που φτιάχνουν το κρεβάτι τους το πρωί απολαμβάνουν καλύτερο ύπνο το βράδυ. Γιατί; Επειδή η προετοιμασία του κρεβατιού κάθε νύχτα θα γίνει γρήγορα μια τελετουργία που το μυαλό σου θα συνδέσει με τον ύπνο, βοηθώντας σε έτσι να κοιμηθείς πιο εύκολα.

  Όλα αυτά, βέβαια, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει μεγάλη σημασία το πού κοιμόμαστε!

  Το κρεβάτι ΗΜ575.02 είναι ένα μεταλλικό κρεβάτι σε ΛΕΥΚΟ χρώμα και σε διάσταση διπλού στρώματος. Το ψηλό κεφαλάρι και το ελαφρώς κοντύτερο ποδαρικό (δηλαδή το κάτω μέρος απέναντι από το κεφαλάρι) φέρουν μεταλλικές βέργες σε απλό σχεδιασμό. Αισθητικά, είναι ακριβώς αυτό που περιμένει κανείς από ένα μεταλλικό κρεβάτι. Τα πόδια του κρεβατιού είναι ψηλά με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετός χώρος από κάτω για να τον χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε και, φυσικά, για ευκολότερο καθάρισμα. Οι τάβλες στήριξης του στρώματος είναι φυσικά και αυτές μεταλλικές.

  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
  150Χ200Χ105 εκ
  Διαστάσεις στρώματος: 150x200 εκ.

  ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
  Το κρεβάτι είναι εξολοκλήρου μεταλλικό και συνεπώς είναι ανθεκτικό και με μεγάλη αντοχή στο βάρος.

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
  Το μόνο που χρειάζεται το κρεβάτι είναι ένα ξεσκόνισμα και εάν το θελήσετε ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι.

  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
  Η αντοχή του κρεβατιού είναι αδιαπραγμάτευτη αλλά δεν είναι το μόνο που τραβάει το ενδιαφέρον. Ένα μεταλλικό κρεβάτι, γενικά και συνήθως, έχει ψηλά πόδια αφήνοντας χώρο από κάτω για να τον χρησιμοποιήσετε για αποθήκευση πραγμάτων. Ταυτόχρονα, προσφέρει μεγάλη ευκολία στο καθάρισμα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό! Ένα ψηλό κρεβάτι αποτελεί την ιδανική επιλογή, για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την μέση τους ή με τα πόδια τους και δυσκολεύονται να σηκωθούν από πιο χαμηλά κρεβάτια! Τέλος, το ΗΜ575.02 είναι ένα πανέμορφο κρεβάτι το οποίο με τα κατάλληλα συνοδευτικά έπιπλα, διακοσμητικά ή φωτιστικά όπως κομοδίνα ή ταιριαστά κομμάτια wall-art, μπορεί να αναδείξει την κρεβατοκάμαρά σας. Όπως και να το δείτε, πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.


  (Το στρώμα δεν συμπεριλαμβάνεται)

  Σας προτείνουμε